Gateway Cape Town

About

Gateway College har sendt studenter ut i verden siden 1993.

Det første semesteret ble gjennomført med syv Ex.phil.-studenter på Bali som hadde professor i filosofi, Arne Næss Sr., som foreleser.

I dag studerer nesten 1000 studenter med Gateway College året, fordelt på verdens kontinenter – i Mexico, New York, Paris, Cape Town og på Bali. Vi er den eldste og største aktøren som tilbyr norske høgskolestudier i utlandet.

-Gateway College Cape Town-

Verdens vakreste by har alt du kan ønske deg. Kritthvite strender og friluftsopplevelser i fantastisk natur. Cape Town er en by med puls med sine sjarmerende gater, bra shopping, musikk, gode matopplevelser og et allsidig uteliv. Camps Bay er Sør-Afrikas svar på Beverly Hills.

Vi holder til rett ved stranden i Camps Bay med utsikt over Atlanterhavet. Strandpromenaden er full av kafeer og restauranter som tiltrekker seg folk fra hele verden.

På studiesenteret kan dere spille squash og tennis eller slappe av på den store plenen rett utenfor. Forelesningsrommene er åpne og lyse. Camps Bay ligger ca. 10 minutter fra sentrum med en billig taxitur.

I Camps Bay kan du velge mellom flere ulike boalternativer. Du bor sammen med andre medstudenter i leilighet eller i villa.

Alle bostedene er kvalitetssikret og ligger så nært studiesenteret som mulig.

Her er filmen fra Gateway College Cape Town:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: