Gateway Cape Town

Mat, dans og sang på Dinner at Mandela´s!

Posted on: September 16, 2014

Nå har høstens studenter kommet inni flyten av studielivet her i Cape Town, og etter et par uker med luksusliv i Camps Bay, er det viktig og utforske andre trakter i dette magiske landet!

En fantastisk dame som heter Sylvia har startet noe som heter Dinner at Mandela´s! Hun ber både lokale og turister inn i Townshippen og inviterer på middag, sang og dans! Maten som blir servert er traditionelt og hjemmelagd, og rettene har kule navn, som: SHAKALAKA!

Underholdning i løpet av kvelden varierer fra gang til gang og gir de talentfulle mennenskene i Townshippen muligheten til og vise frem sine talenter, men også  tjene penger til seg og familien sine. Det er en fantastisk mulighet til at to veldig forskjellige kulturer møtes, og til og gi tilbake til samfunnet her i CT!

Etter vi har blitt gode og mette er det fullt show!!!

IMG_2273

Gutta viser oss hvordan de danser i Townshippen – For en flyt!!!

IMG_2285

Her ber en av de sjarmerende danserene en litt mer sjenert student opp på dansegulvet, men det tar ikke lange tiden før alle blir revet med av den fantastiske energien og slår seg løs på dansegulvet!

IMG_2294

I denne Townshippen bor det over 50,000 mennesker – og befolkningen av Townshippene kommer fra overalt i Afrika, denne ettermiddagen får vi traditionelt Xhoza underholdning! Her danser damene i takt med fargerike klær, traditionelle antrekk og spirit sticks!

IMG_2295

Etter de har gitt oss en fantastisk show og gitt oss et lite innblikk i livet deres er vi alle bedt opp på dans og ingen slipper unna en liten runde i midten av dansesirkelen!! Her koser vi oss med utrolige mennesker!

IMG_2299 IMG_2301

Studentene drar hjem fra kvelden med lykkerus og føler seg inspirert og privligert til og ha hatt muligheten til og tilbringe ettermiddagen her på Dinner at Mandela´s med så immøtekommende mennesker! Minnene fra denne kvelden vil vare livet ut!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: