Gateway Cape Town

Cape Town, here we come!

Posted on: August 28, 2012

Da var endelig den store dagen kommet! En gjeng spente studenter skulle vende nesen mot Cape Town, og noen måneder fylt med nye inntrykk, erfaringer, studier og ikke minst mye moro. For noen var det første gang de skulle reise så langt alene, mens andre hadde mer reiseerfaring.

Bilde

Stine Andersen, Ida Martine Gärtner, Marte Myhre Korsen, Berit Hjertmoen og Ina Melvold Larsen har sjekket inn bagasjen og er klare for den lange reisen.

Jentene var enige om at Cape Town hadde fristet som reisemål både på grunn av studietilbudet på stedet og pga byen i seg selv. De hadde alle hørt mye positivt om Sør-Afrika og Cape Town. – Når man sier at man skal reise tre og en halv måned til Cape Town bli folk ofte veldig overrasket og nysgjerrige. Det er så eksotisk og annerledes. Jentene har allerede bestemt seg for å være med på så mye som mulig, for å få mest mulig ut av oppholdet. – Dette har vi sett frem til lenge.

Bilde

Kusinene Cecilie Buvoll og Trude Buvoll Moen har reist sammen flere ganger før, så de er vant til å være på tur, men i Cape Town har de aldri vært før. De skal begge studere sykepleie, og ser frem til et spennende semester. – Vi gleder oss!

Bilde

Marit J. Kindsbækken, Astri Johanne Jakobsen og Charlotte S. E. Teigen har også hørt mye positivt om Cape Town, og gleder seg til å oppdage den kontrastfylte byen. – Cape Town har jo en utrolig historie. Blir spennende å reise så langt, og til et så annerledes land. Dette kommer nok til å bli veldig bra!

Cape Town, here we come!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: