Gateway Cape Town

Safari!

Posted on: February 24, 2012

Helgen 17-19 feb var ISA klassen på safari. Vi ble hentet på skolen kl 9 fredags morning, og kjørte i 5 timer til Garden Route. Her bodde vi på et 4 stjernes hotell, og overnattet to og to i hver vår lille ”hytte”. Hotellet var veldig fint og idyllisk.

Fredag ettermiddag var vi på vår første safaritur. Vi kjørte rundt i to forskjellige safaribiler, og fikk se giraff, løve, nesehorn, elefant, sebra, antilope med mer. Etter en kjekk tur, var det tid for bufeet inne i restauranten til hotellet. Så tok vi en tidlig kveld, ettersom neste safaritur var lørdag kl 7.

Etter andre safaritur, gikk vi opp til ”slangehulen”. Her fikk vi både klappe og holde en slange, og flere av studentene overvant slangefrykten sin.

Turen gikk så videre til det sørligste punktet i Afrika, hvor en kan se at Atlanterhavet og Det Indiske hav møtes (Det Indiske hav er mye varmere enn Atlanterhavet som vi har i Camps Bay).

Så kjørte vi videre til en liten by hvor vi skulle sove en natt på ett backpacker sted. Her  var det utrolig koselig men også harry (såklart). Vi spiste god grillmat, og feiret Malin sin 20års dag.

Det ble igjen en tidlig morning på søndag, fordi vi skulle videre til en grotte. Denne grotten kunne bare sees når det var lavvann, og dette var kl 8 om morningen.

Den siste turen vår gikk til en stor village, for å se på alle pingvinene som lever langs kysten her. Det krydde av pingviner som stod og varmet seg i solen.

Etter dette var det en sliten gjeng som gledet seg til å komme hjem. Tusen takk til alle sammen for en fantastisk tur med mange fine opplevelser.

Advertisements

2 Responses to "Safari!"

Så spennende! er det bare ISA klassen som drar på safari, eller gjør de andre klassene det også? 🙂

Hei Thea!
Alle studentene får tilbud om å dra på Safari. Det er en av de frivillige turene dere kan være med på. Safari er kjempegøy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: