Gateway Cape Town

En vanlig skoledag

Posted on: February 20, 2012

En vanlig skoledag her i Camps Bay består av timer på 45 min, og 15 min pause mellom. De setter vi pris på. Da henger vi utfor på ”samlingsplassen”, hvor det spilles fotball og volleyball, og flere benytter anledningen til å sole seg. De fleste løper bort til Kauai, en fast food kiosk som ligger 2 min fra skolen. Her kan vi kjøpe oss nydelige smoothier og herlige sandwicher/wraps med masse godt inni. Skoledagen varierer litt på lengden. Noen dager har vi kun 3 timer, andre dager har vi 6 timer.

På ISA har vi hatt mye gruppearbeid til nå. Vi spiller rollespill og får gjøre det vi lærer teoretisk i praksis, noe som er veldig lærerikt.

Sykepleien jobber med oppgavehefter ute i solen, etter at de har hatt forelesninger. De koser seg og har pugget hele menneskeskjellettet. Dette har de også laget noen flotte tegningerav. På fredag var de på hjertetransplantasjon museet. Den første hjertetransplantasjonen i hele verden ble utført her i Cape Town.

Pedagogikken går som regel 3 timer hver dag, og er en liten gruppe på 6, som allerede har fått et godt samhold. Stein sier han koser seg blant jentene sine, og tar godt vare på både dem og sin lærer. Han er en kjernekar sier jentene

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: