Gateway Cape Town

Life in Camps Bay

Posted on: February 10, 2012

Hei hei alle sammen : )

Bedre sent enn aldri, men nå er bloggen i gang..
Vi er fem jenter fra Gateway College Cape Town, som har tatt på oss ansvaret for bloggen vår! Her skal vi oppdatere dere om alt det fantastiske vi kommer til å oppleve her nede.

Ragnhild, Cathrine, Siren, Ida og Karen

Vi har kommet godt i gang med skolen denne uken.  Her i Cape Town har vi tre forskjellige linjer. Det er internasjonalt sosialt arbeid (ISA), sykepleie og pedagogikk. De fleste av oss tar ISA, blandt annet oss fem. Til nå virker alle de tre linjene interessante og ser ut til å innfri forventningene våre.

Vi har brukt den første uken til å bli kjent med hverandre. Vi har hatt grillparty, vert på den lokale puben ”Dizzys”, pizzakveld i Mountan Manor (som er en stor villa hvor 14 av jentene bor sammen), vert ute og slappet av på stranden.

 

 

 

På søndag var vi på toppen av Lions Head, som er et kjent fjell i Camps Bay, hvor vi holder til. Det var veldig varmt (40 grader) og bratt, men en fantastisk utsikt på toppen!

 

Hver mandag og torsdag arrangerer Ida og Karen felles trening for alle studentene. På mandag hadde vi langintervaller og vi var imponert over oppmøte! Kjempebra 🙂 På torsdag hadde vi intervaller på stranden i solnedgangen, det var slitsomt og herlig! Vi var ikke så mange på trening fordi mange av studentene var på Nelson Mandelas middag, som er en lokal restaurant i Township (slum område). Det var en fantastisk opplevelse. Vi bloggerne skal på denne middagen på tirsdag og da skal dere få se mange bilder!

Vi blogges venner, xoxo

Advertisements

5 Responses to "Life in Camps Bay"

Heihei!
Jeg ser dere har funnet dere godt tilrette i Cape Town allerede, jeg var i Cape Town i høst og studerte sykepleie, og til dere sykepleiestudenter; dere har noen fantastisk flinke lærere nå som er proppa full av nyttig informasjon og vitenskap! Lev hvert sekund i verdens beste by! Dere kommer til å ELSKE det! AH, misunner dere noe hemningsløst!

hei, har et lite spørsmål 🙂 skal reise med gateway til Cape Town til høsten. Ang leilighetene der dere bor, har dere eget soverom eller deler dere? 🙂

Hei Annette 🙂
Alle studentene bor forskjellig. Noen har valgt å dele villa med andre studenter, mens andre bor i mindre leiligheter. Rommene i villaene og leilighetene varierer mellom singel og dobellrom.
Gled deg! Cape Town er fantastisk 😀

Hej 🙂
Jeg vurderer å studere i cape town vår 2013..
Jeg lurer på hvordan samholdet er mellom de 3 linjene.. Har dere grillparty osv alle linjene sammen? 🙂 eller er det splittet litt opp?
Studerer alle studentene fra de 3 linjene på samme sted? 🙂

Hei Ida!
Det er veldig godt samhold på tvers av fagene. Som regel bor dere sammen med flere som studere ved de andre fagene. Det er supersosialt blant alle studentene så det er overhode ikke splittet opp.

Skolen er i Camps Bay og dere studerer på samme sted.

Vi har grillparty og middager og drar på turer sammen. VI HAR DET SÅ KULT SAMMEN!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: