Gateway Cape Town

Velkommen til Cape Town, våren 2012!

Posted on: February 7, 2012

Da er vi klare med oppstart for et nytt og spennende semester, og her kommer årets første blogginnlegg (with more to come!). Studentene har allerede kommet godt på plass, og det virker som de trives i Cape Towns vakre omgivelser. Den første uken har vært aktiv, og vi har rukket å bli litt kjent med både hverandre og stedet i seg selv.

Vi landet onsdag morgen, og alle ble deretter kjørt til sine respektive boliger hvor de skal oppholde seg de neste tre og en halv månedene. Selv om mange var slitne etter reisen, stilte de fleste opp på et uoffisielt møte på ”stampuben” Dizzy´s senere på kvelden. Men det ble ikke så sent (eller hva, Tonje og Liv-Iren?) da vi allerede neste morgen skulle ut på City Tour. Her fikk vi muligheten til å lære litt mer om ”The Cape” sin historie og se litt av byens sentrum. På fredag var det introduksjonsseminar med besøk fra både den norske ambassaden her i Cape Town og Europeiske. Sammen med studentene skrev Kristin, som er Managing Director her i Cape Town, oppskrift på hvordan et vellykket semester ser ut. Vi var også så heldig å få høre litt om studielivet fra to tidligere studenter, Betine og Benedikte. Benedikte er assistent for Gateway her nede i Cape Town.

På lørdag var det tid for litt beach time, og mange fikk erfare hvor sterk solen er her nede. Even har lært at han skal smøre føttene sine bedre til neste gang.

Søndag tok vi på oss sporty antrekket og løp opp Lions Head. Hehe, kremt… Gikk opp Lions Head. Lions Head er et av must does´ene her i Cape Town. Vanvittig fin utsikt når man kom seg opp på toppen av fjellet. Det var varmt, men vi kan vel si oss enige om at det var verdt å trosse varmen når man fikk tatt noen bilder oppe på toppen. Hva gjør man vel ikke for fotografiet? 😉

Og så var vi kommet til ”første skoledag” på mandagen, og alle studentene jublet i kor!!! Det blir nok en overgang nå i starten, men alle virker å være klare for å starte opp med studiene, det er jo derfor de er her! Så i dag fikk studentene kjenne litt på det å være student i utlandet, og hvordan de skal klare å sjonglere studier med moro. Men det klarer de nok, alle mann alle!

 

Ukens bursdagsbarn:  Anne Marit. Vi gratulerer så mye med dagen som var mandag 6. februar.

– Marianne, Gateway College

Advertisements

1 Response to "Velkommen til Cape Town, våren 2012!"

Marianne, den fødte blogger! Blir spennende å følge med videre. Cape Town virker jo helt fantastisk! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: