Gateway Cape Town

The Codfather

Posted on: September 19, 2011

Etter å ha ligget på stranden en hel dag, dro en gjeng videre for å finne sushi i Camps Bay.  Det vi endte opp med, var en restaurant i andre etasjen på Gateway stampuben ”Dizzys”, som het “The Codfather”. Her hadde de rønning sushi som vi hadde lett etter, men da vi kom dit, var det fiskedisken ved siden av som fristet mest. Her var det et stort utvalg av fisk og skalldyr, som en kunne plukke ut, før kjøkkenet tilberedte det for oss. Under bestillingen var det akkurat som å være i på fisketorget i Bergen, hvor det bare var å velge og vrake blant ferske råvarer. Det var overraskende å finne norsk laks i fiskende, men det som var mest imponerende var å se 6-7 servitører komme med varme tallerkener og servere retten. Vinen fikk vi heller ikke lov til å helle i selv, ettersom de var tilstede under hele middagen og vertet oss opp. Dette var en meget god restaurantopplevelse, som kan anbefales alle som liker sjømat.

– Jørn Bjørn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: