Gateway Cape Town

Takk og farvel

Posted on: May 15, 2011

Jeg sier som Ragnhild: jeg føler meg som en seigmann som blir dratt i hver hånd av to unger. I det ene øyeblikket vil man hjem til familie og venner, men i det neste vil man være med de nye vennene sine som har blitt til en slag familie her nede. Fra å være totalt fremmede har vi blitt til en god gjeng som har gjort utrolig mye kult sammen. Minner og venner for livet! Det er kun vi som har opplevd dette, så det blir rart å komme hjem og måtte fortelle hva man har gjort og ikke mimre som vi 26 jentene kan gjøre sammen. Det er like uvirkelig at vi skal reise som når vi reiste fra Norge til Sør-Afrika for 109 dager siden. 109 dager fylt med shopping, skole, utflukter, safari, surfing, fjellturer, fallskjermhopping, bading, strikkhopp og masse anna moro. Siste dagene etter eksamen har det gått i ”dette er siste gang vi gjør dette i Cape Town”. Det er uvirkelig at dette fantastiske eventyret er ferdig, samtidig som det skal bli godt å kaste seg rundt halsen til våre kjære på flyplassen. I morgen er Atlanterhavet, Lions Head og Table Mountain bytta ut med norske fjell og fjorder. Jeg kommer til å savne alt – spesielt de små tingene. Bare å våkne opp til 13 andre trøtte tryner om morgenen som sier hei med en stemme som fortsatt ikke er helt med. Jeg hadde to mål med denne turen – ha det helt fantastisk og stå på eksamen. Jeg har hatt det mer enn bra, så da er det bare å vente på eksamenssvar. Uansett resultat så overvinner denne opplevelsen alt. Angrer ikke et sekund på at jeg reiste, selv om jeg tenke for meg selv på flyet hit hva jeg hadde begitt meg ut på.

På fredagskvelden var den siste kvelden vi alle var samlet her i Cape Town. En veldig koselig kveld med mimring og nye minner. Takk jenter for en bra kveld, og til de få mannelige lærene. Må nevne at det har gått utrolig bra med så mange jenter på et og samme sted så lenge. Så alle dere som hadde tvil om det – dere tapte.

Jeg har i hvert fall vokst utrolig mye på denne turen – spesielt på opplevelse. En tur jeg alltid kommer til å huske og tenke ofte på. Jeg håper og trur jeg kommer til å holde kontakt med de søte og fantastiske jentene jeg har blitt kjent med her nede. En takk til lærerne som har holdt ut med oss og lært oss en hel masse! Jeg håper jeg kommer tilbake igjen, selv om det ikke blir det samme uten dere folkens! Takk for meg så snakkes vi igjen, om dere vil eller ikke 🙂

Over og ut!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: