Gateway Cape Town

Jefferys Bay

Posted on: April 13, 2011

Langhelga 8-11 april var det Jefferys Bay som stod for tur. Tidlig fredagsmorgen rettet vi kursen østover og mot den populære surfestranda. På veien måtte vi selvfølgelig ha et stopp for å bevege oss. Mens noen tassa litt rundt og tok bilder, så fant 8 av jentene ut at de ville teste ut verdens lengste strikkhopp – 216 m.

Verdens høyeste strikkhopp

Jentene klare til å hoppe

I belive I can fly

Det var en helt syk og uforklarlig opplevelse som vi alle vil huske resten av livet. Alle åtte var høye på adrenalin og kjøpte det meste av bevis for å ta med hjem å vise.

Fornøyde jenter etter hoppet

Lørdagen kom etter en veldig bra fredag på et kult backpacker sted ved stranda, og lørdagen ble brukt til surfing. Få av oss hadde prøvd det før, så vi fikk kurs før vi skulle ri på bølgene. Først litt teori og tørrtrening på land, deretter var det oss, brettet og bølgene.

Øving på land

Michelle har fått taket på å stå

Lina også!

Stranda surfejenter

Surfer

Surfegjengen og instruktøren

Vi var alle veldig enige om surfing var kult, men også veldig vanskelig. Mange av oss fikk til å stå til slutt, men det var ikke like lett som det ser ut til. Alle var hvertfall veldige fornøyde med dagen og vil prøve igjen. Resten av dagen brukte vi til å gjøre minst mulig på lengst mulig tid. Lunsj i den lille byen, skjellplukking, middag og festligheter på kvelden med spill og div.

Fine skjell

Søndagen  måtte mange av gjengen til kirka for å bli frelst. En av de som jobbet på stedet vi var tok oss med til en liten hus-kirke. Det var en spennende og morsom opplevelse, og ikke minst varmt. Alle danset, hoppet, løp og dansa. Litt anderledes enn hva vi nordmenn er vant til. Deretter reiste vi på shopping og kjøpte noen fabrikklær fra Billa Bong, Roxy, Nixon ++.

En riktig så minnesrik helg med mye morro! 14 fornøyde jenter reiste hjem med et smil rundt munnen på mandag og takket for seg.

 

Eirin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: