Gateway Cape Town

Etiopisk aften

Posted on: April 6, 2011

Før ferieuka hadde hele skolen – elever, lærere og hele ledelsen (dvs. Kristin :P) middag på en etiopisk restaurant. Vi var spente når vi gikk opp en trapp etter den andre og vi fikk se bitte små stoler og slags runde bord.

Venter spent på maten

Før man spiser så veit jo alle at man skal vaske hendene sine. Og hva er vel bedre  enn at servitøren kommer men lunka vann så du slipper å flytte deg en cm. Grunnen til at de gjorde det, er nok at maten er fingermat.

Vasking av hender

Etter en anderledes og god forrett kom det svære fat med enda mer anderledes mat. Det var en stor og rund lefse-brød under med flere skåler stående oppå. Deretter snudde de alle skålene og kom med samme lefse-brød i en kurv. Man skulle ta brødet og dyppe det. Det var alt fra kjøtt, kylling, reker ++ Men det var godt og spennende!

Maten

Nam nam… takk til skolen for god mat! Koselig at hele skolen gjør sånt sammen. Spesielt når vi ikke er flere enn 26 elever. Men det er jo også det som gjør det så koselig. For vi har blitt en sammenspleiset gjeng selvom det er to klasser og vi bor forskjellige steder.

 

Eirin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: