Gateway Cape Town

Cape Point og Kapp det gode håp

Posted on: April 6, 2011

En stappfull øy av seler

Ja, en øy stappfull av seler var noe av det første spennende vi så på vei til Cape Point. Vi måtte ta en liten båttur ut for å komme til alle selene, men det var morsomt å se de klappe og svømme rundt båten. Videre på veien til Cape Point støtte vi plutselig på noen som satt i veien og pelte lus på hverandre….

Par bavijaner som sperrer veien

… som de nysgjerrige norske jentene vi er så måtte vi så klart ut av de hvite turbussene og ta noen bilder av alle bavijanene. De andre menneskene mente vi var gærne og burde passe oss. Det skremte jentegjengen litt, men guiden mente det ikke var noen grunn til panikk og freste til den ene bavijanen som tusla mot oss. Men vi kom oss videre og helt fram til Cape Point. Selvfølgelig måtte vi ha litt mat før vi skulle bevege oss noe lengre. (Guiden påstår at vi har matpauser hele tiden). Heller ikke her skulle vi føle oss trygge…

Pass på maten din!!

Jada, pass på maten din. Det er gjerne flere som har lyst på den. Er det ikke bavijanene, så er det de stygge fuglene som flakser rundt der. Etter påfyll av mat så hadde vi energi nok til å traske opp den lille fjelltoppen til fyrtårnet. Der står det også et skilt som viser hvor langt det er til noen storbyer rundt om i verden og hvilken rettning. God tur!

Skiltet ved fyrtårnet - Cape Point

Utsikten fra Cape Point

Men vi skulle ikke til noen storby, vi skulle ned til Kapp det gode håp. Vi har fortsatt ikke lagt fra oss turisten i oss, så måtte stoppe og ta bilder her og  der, på den steien med den utsikten bak, også andre veien. Jada, norske turist jenter på tur. Vi liker det!

Jentene på vei fra Cape Point til Kapp det gode håp

Vi kom oss omsider ned og måtte selvfølgelig ha bilde her også! Det var en bra og varm tur. Anbefaler folk seinere å smøre seg selvom det begynner å bli høst, og man trur ikke man skal være ute så lenge.

Kapp det gode håp

Eirin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: