Gateway Cape Town

Safari

Posted on: March 1, 2011

26.-28. februar dro 22 spente og forventningsfulle jenter ut på safaritur – dette hadde vi glede oss til lenge! Klokken 12. kjørte vi fra skolen her i Camps bay. Fordelt i to busser, satte vi kursen mot en litt villere og annerledes del av Sør-Afrika enn den vi er vant med. Etter flertallige stopp på veien, kom vi fram til målet for dagen: Hermanus. En koselig liten by som ligger lengre sørover langs kystlinjen. Her besøkte vi en strand hvor mange (!) pingviner holdt til.

Noen av de mange pingevinene

Etter dette kjørte vi til et utrolig koselig hostell der vi skulle overnatte. Her fikk vi servert en afrikansk middag før noen av jentene valgte å teste ut nattelivet i Hermanus. Dagen etterpå kjørte vi videre nordover til Garden Route Game Lodge – det var her vi skulle få de største safariopplevelsene. Vi kom fram til et utrolig flott sted, akkurat slik du ser for deg at en safari skal være. Etter at vi hadde sjekket inn og fått tildelt noen helt fantastiske rom – virkelig luksus, bar det rett ut på safari.

Klare for safari!

Fordelt på to biler med hver vår guide bar det ut i bushen. I hele to timer kjørte vi rundt å så på ulike dyr; nesehorn, sebra, antilope, bøffel og løver! Du skal tro vi var fornøyde da vi kom tilbake til hotellet der tidenes buffet ventet. Dagen etter spratt vi tidlig opp og satt klare i bilene klokken 07.00 Nok en gang skulle vi kjøre rundt for å få se på dyra. Denne gangen fikk vi sett noen nye dyr, i tillegg til de vi så kvelden før; gepard, elefanter og giraffer.

Gepard, så fin!

 

Etter dette dro vi til reptilparken. Her hadde de slanger, aligatorer, krokodiller og skilpadder. De fleste av jentene var også tøffe nok til å holde i en av slangene. I reptilparken ble det også litt dramatikk da en slange var løs utenfor da vi kom, ble mange jentehyl da ja, kan du tro..

Eirin og slangen

Etter å ha sett den ville og dyrerike siden av Afrika, satt vi oss fulle av intrykk men mindre fulle av energi igjen inn i bussene, denne gangen for å reise tilbake til Camps Bay i Cape Town. Etter en spennende tur tror jeg alle synes det var godt å vende tilbake til våre hjem her i Camps Bay, for borte er bra, men hjemme er best!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: