Gateway Cape Town

Mama Africa

Posted on: February 7, 2011

Forrige uke så bestemte noen av jentene seg for å utforske den afrikanske kulturen litt mer. Dermed reiste de til den afrikanske resturanten Mama Africa i Cape Town. Selve stedet var veldig flott. Når vi fikk se menyen ble øynene våres store. De tilbød både antilope, krokodiller og div utrolige retter. Noen av oss måtte jo selvfølgelig ta den villeste retten, den med struts, antilope, bøffel og krokodille.

Grilla struts, antilope, bøffel og krokodille

Det var i tillegg et afrikansk band som spilte. Som ga god stemmning og latter. Vellykka afrikansk kveld!

African band

Eirin

Advertisements

5 Responses to "Mama Africa"

Hei! Jeg vurderer å gå Internasjonalt Sosialt Arbeid der til høsten, og lurer på noen ting som kanskje dere kan svare på, selv om dere ikke har vært der så lenge enda 🙂 Blant annet om dere kan si noe om hvordan man bor der nede. Altså, bor man flere sammen, eller hver for seg, og hvordan er leilighetene man kan få hjelp til å booke gjennom gateway? 🙂 Og i tillegg, er dette noe man burde ordne før man drar, eller kan man fikse det når man har kommet ned dit?

Og en siste ting, jeg ser ikke at man kan søke på idrett i Cape Town lenger. Er det ikke idrettsklasse? Vet dere isåfall noe om hvorfor? 🙂 Er bare nysgjerrig!

Blir veldig glad for svar! Og bare å fortelle om dere har noe annet spennende å komme med, er veldig nysgjerrig på hvordan “en vanlig dag” der nede er også =)

Hei Monika!
Jeg skal prøve å svare deg så godt jeg kan, eller så får du sende en mail til gateway om du føler du ikke får bra nok svar.
I år så er vi ikke så stor gjeng her, og det er kun to fag; journalistikk og pedagogikk. Det er et stor hus på toppen av Camps Bay hvor 14 jenter bor, ellers bor noen aleine eller to og to. Leilighetene er veldig fine, og er det noe så hjelper de deg med en gang. Leilighet må man se på og booke før man dra, for all leie skal betales før ankomst. Trur det ikke ble idrett fordi det ikke var nok søkere her nede i år, uten å vite sikkert. Det trur jeg du må spørre gateway om.
Ellers er Cape Town og Camps Bay er kjempe flott sted som anbefales. Vi har fortsatt ikke kommer inn i studiemodus, for det føles ut som en kjempe fin ferie. Mye kult å gjøre, som både er via skola og ting man kan finne på selv.
Håper jeg ga deg noen gode svar.
Eirin

Tusen takk for svar! 🙂 Mer enn bra nok svar det her! Men hvordan gjorde dere med bookingen dere som bor sammen? For jeg kjenner jo ingen av de jeg kommer til å dra med på forhånd, men kunne jo godt tenke meg og dele leilighet med noen der nede, også på grunn av kostnader. Så hvordan gjorde dere dette, var det noe opplegg gjennom gateway? Eller kjente alle som bor sammen hverandre på forhånd? 🙂 Nok en gang, tusen takk for at du tar deg tid til å svare! Høres ut som dere har det kjempebra der nede 😀

Nei, ingen av oss kjente hverandre. Vi har en gruppe på facebook hvor noen diskuterte det, eller så booka vi oss bare inn på det huset til det var fullt 😉 De er veldig hjelpsomme med leilighetene altså, så det ordner seg lett 🙂

Supert, takk for svar! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: