Gateway Cape Town

Cape Town – våren 2011

Posted on: February 1, 2011

Torsdag 27. januar ankom 26 håpefulle jenter Cape Town. Første dagen gikk til å pakke ut i våre hjem for de neste mnd, og en felles middag på den lokale puben. Dagen etter møttes vi på skolen for informasjon om semesteret, atraksjoner og turer. Senere på kvelden ble det grilling på skolen.

Lørdagen gikk med til sightseeing i Cape Town. Hvor vi fikk høre historien til byen, før vi besøkte District Six Museum. Her fikk vi høre om raseskille og hvordan det preget samfunnet. Lunsjen tok vi i en nydelig park hvor lokale sang og spilte musikk. Vi fikk også tid til shopping på nymoderne kjøpesenter og på det afrikanske markedet.

 

Søndagsmorgen var vi på vei opp på fjelltoppen “Lions Head”. Det må nevnes at det var en bratt og varm tur, men vi kom opp!

På kvelden hadde vi store planer om å få med oss en sør-afrikansk konsert i park. Men pga dårlig planlegging, så hadde de fleste av oss ikke bestilt billett på forhånd. Optimistiske som vi var, så dro vi uten i håp om å få kjøpt der. Det var tydeligvis en veldig populær konsert, så det var selvfølgelig utsolgt. Derfor ble det heller en liten piknikk utenfor.

Mandagen var vi klare for første skoledag, og vi ble veldig motivert av de dyktige foreleserne. Vi håper og trur dette blir et lærerrikt og spennende semester.
Vi stor koser oss alle sammen i varmen, selvom fleste parten har blitt solbrente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: